Промяна в абонаментните условия

Уважаеми потребители,

В продължение на вече три години www.bizportal.bg e важен източник на информация за българския бинзес. Вие, нашият потребител, показвате ежедневно необходимостта от платформа, която обединява на едно място:

  1. Обществени поръчки и търгове от България и Европа
  2. Актуални обявления за европейско финансиране
  3. Търговски панаири и изложения от цял свят
  4. Търгове и проекти от институции и банки за развитие от цял свят

и най-важното – предоставя информацията във вид, който позволява на потребителя веднага да намери подходящата бизнес възможност.

Ние в Бизпортал ООД вярваме, че с www.bizportal.bg постигнахме желания резултат и в последните три години помогнахме на множество български фирми да разширят своя бизнес.

За този период ние станахме свидетили на значително увеличение на посещаемостта и потребителската база на www.bizportal.bg. В резултат на това разходите по поддръжката нарастнаха значително.

Поради тази причина сме принудени да въведем такса годишен абонамент от 02.01.2018 г., за да запазим www.bizportal.bg и да продължим да предоставяме на бизнеса достъп до информация за актуални бизнес възможности.

Таксата ще възлиза на 120 лв. без ДДС на потребител на година (или само 10 лв. без ДДС на месец). Като наш редовен потребител, Ви предлагаме да закупите едногодишния абонамент за 90 лв. без ДДС до 20.12.2017 г.

Годишният абонамент на www.bizportal.bg включва:

  1. Пълен достъп до всички обществени поръчки от България и Европа, обявления за европейско финансиране, търговски панаири и изложения от цял свят и търгове и проекти от институции и банки за развитие.
  2. Email известяване за най-релевантните за Вас бизнес възможности (обществени поръчки от България и Европа, обявления за европейско финансиране, търговски панаири и изложения от цял свят и търгове и проекти от институции и банки за развитие)
  3. Право на достъп до две документации за обществени поръчки от България и/или указания за кандидатстване по европейски проекти на календарен месец.

Ако имате желание да закупите годишен абонамент за 2018 г., моля свържете се с нас на office@bizportal.bg или се обадете на телефон 02 / 426 9120 като посочите Вашите данни и потребителското име, с което сте се регистрирали на www.bizportal.bg.

ВАЖНО: В случай, че не желаете да закупите едногодишен абонамент за www.bizportal.bg от 02.01.2018 г. ще спрете да получавате ежедневно известия за актуални бизнес възможности.