2711 - 2715 от 2755 поръчки

  • гр. Дългопол

    "Доставка на хранителни продукти за нуждите на целодневни детски градини, домашен социален патронаж и обществена трапезария на територията на община…

    Доставки на хранителни продути за нуждите на детските заведения, домашен социалнен патронаж и обществена трапезария на територията на община Дългопол.

    Референтен номер: 00127-2013-0021
    Виж повече
  • гр. Варна

    Периодични доставки на разтвори за екстракорпорална хемодиализа, сол и суха бикарбонатна субстанция за период от три години

    Периодични доставки на разтвори за екстракорпорална хемодиализа, сол и суха бикарбонатна субстанция за период от три години

    Референтен номер: 00502-2014-0001
    Виж повече
  • гр. Пловдив

    "Приготвяне и ежедневна доставка на храна по определени диети за пациентите на УМБАЛ „Свети Георги” ЕАД“

    Приготвяне и ежедневна доставка на храна по определени диети за пациентите на УМБАЛ „Свети Георги” ЕАД, гр. Пловдив

    Референтен номер: 00325-2013-0047
    Виж повече
  • гр. Сандански

    „Доставка на храни, хранителни продукти и изделия за нуждите на ЦДГ № 4"Радост", град Сандански”

    Обект на настоящата обществена поръчка е ежедневна доставка на хляб, и периодична доставка на храни и хранителни продукти и изделия за нуждите на ЦДГ № 4"Радост",гр.Сандански Настоящата обществена поръчка е разделена на 4 обособени позиции, както следва: позиция №1 – Месо, мляко, месни и млечни произведения позиция №2 – Плодове, зеленчуци и консерви позиция №3 – Други хранителни продукти и риба позиция №4- Хляб и хлебни изделия

    Референтен номер: 02640-2014-0001
    Виж повече
  • гр. Първомай

    „Приготвяне и доставка на храна за пациенти по диетични менюта”

    „Приготвяне и доставка на храна за пациенти по диетични менюта” за ежедневно трикратно хранене на пациенти – средно около 100 души. Диетичните менюта са изготвени съобразно "Сборник рецепти за диетични ястия за заведения за обществено хранене и лечебно-профилактични заведения", издание на ДИ ”Техника” от 1984 год. и изискванията на Наредба № 23 от 19.07.2005 г. за физиологичните норми за хранене на населението, издадена от Министерството на здравеопазването (обн. ДВ бр.63 от 02.08.2005 г.). Менютата са описани и приложени в документацията за участие.

    Референтен номер: 00887-2014-0001
    Виж повече